Per agilitzar les teves compres, et proposem els següents mètodes de pagament:

visamastercardmaestropaypal

TARGETES BANCÀRIES

Per a tots els pagaments realitzats amb targetes bancàries, l'import de la teva comanda serà reservat a la targeta i el dèbit es realitzés automàticament del teu compte al moment de la validació de la teva comanda. De moment no s'accepten targetes de prepagament o targetes virtuals MasterCard.

Per realitzar el pagament, necessitem:

  • Nom del titular de la targeta
  • Nom del titular de la targeta
  • Data de caducitat
  • Codi de seguretat

visa

PAGAMENT AMB PAYPAL

Si vols realitzar la teva comanda sense comunicar el teu número de targeta bancària, tens la possibilitat de pagar amb total seguretat amb el sistema Paypal.

Tens un compte PayPal?

Durant el procés de pagament, seràs enviat directament a la plataforma oficial de Paypal. Després de realitzar el pagament, tornaràs automàticament a DAWN.CAT. Recordeu: No oblidis acreditar la seva compte Paypal abans de realitzar la transacció o tenir el seu compte connectat al teu compte bancari.

No tens un compte amb Paypal?

Has de obrir un compte a Paypal, és totalment gratuït. Després per a tots els teus pagaments amb Paypal, només hauràs d'indicar la teva adreça de correu electrònic i la contrasenya en el lloc de Paypal per validar el teu pagament. És una solució gratuïta, la comissió de la transacció no està a càrrec del client. Pots obrir el teu compte a http://www.paypal.es/